X
Back to the top
X

Ballina

Aktivistet

Nevenka Rikalo

Nevenka Rikalo Nevenka Rikalo, 61 vjeçE, jeton në UgljaRE. Familja e saj është një...

Lexo më shumë

Uncategorized @sq

Tatjana Nikolić

Kur Tatjana kujton fëmijërinë asaj gjerë më sot,  i bie në mend pushimet me...

Lexo më shumë

Uncategorized @sq

Selma Asotić

Selma Asotić e lindur në Sarajevë në vitin 1992, kur fillon në kujtimin e...

Lexo më shumë

Uncategorized @sq

Sanja Iveković

Sanja Iveković grua feministe e lindur në Zagreb në vitin 1949 kur kujton fëmijërinë...

Lexo më shumë

Uncategorized @sq

Nevenka Rikalo

Nevenka Rikalo, 61 vjeçE, jeton në UgljaRE. Familja e saj është një vajzë, dy...

Lexo më shumë

Uncategorized @sq

Elvana Shala

Elvana Shala, nga Peja, 28 vjeçe, e lindur më 11.05.1990, aktualish jeton në Prishtinë....

Lexo më shumë

Uncategorized @sq

Fazile Bungu

Fazile Bungu, 58 vjeçare, është nga fshati Balaj me vendbanim në Rr. Shaban Gashi...

Lexo më shumë

Elvana Shala

Elvana Shala, nga Peja, 28 vjeçe, e lindur më 11.05.1990, aktualish jeton në Prishtinë....

Lexo më shumë

Aktiviste

Safete Rogova

Safete Rogova, 72 vjeçare, e lindur më 1 mars 1946 në Gjakovë, është grua...

Lexo më shumë

Aktiviste

Xhejrane Lokaj

Ishte një natë e zymtë vjeshte. Në një fshat të vogël, në pjesën perëndimore...

Lexo më shumë

Aktiviste

Zoe Gudovic

Zoe Gudović një rebele e lindur që refuzonte të nënshtrohej, gjithmonë e gatshme për t’i...

Lexo më shumë

Aktiviste

Jelena Memet

Jelena Memet është një person ekstravert, e cila beson në ndryshime dhe punon pa...

Lexo më shumë

Aktiviste

Lepa Mlađenović

Në qoftë se e përkthejmë nga gjuha serbe, emri i saj në shqip do...

Lexo më shumë

Aktiviste

Alketa Xhafa Mripa

Alketa Xhafa Mripa është një artiste e talentuar bashkëkohore, nënë e katër fëmijëve, trajnere...

Lexo më shumë

Aktiviste

Anisa Ismajli

Anisa Ismajli është aktore shqiptare, e cila ka mbaruar studimet për aktrim në Fakultetin...

Lexo më shumë

Aktiviste

Ariana Qosaj Mustafa

Ariana Qosaj – Mustafa, 41 vjeçare nga Prishtina, Kosovë, ka më shumë se 15...

Lexo më shumë

Aktiviste

Sevdije Ahmeti

“Kjo luftë do të jetë luftë kundër grave”, thoshte zonja Sevdije, gjatë intervistës së...

Lexo më shumë

Aktiviste

Blerta Zeqiri

Periudha e moshës 15 vjeçare ishte më ndryshe për Blerta Zeqirin, për dallim nga...

Lexo më shumë

Aktiviste

Delina Fico

Delina Fico është një grua aktive e shoqërisë civile në Shqipëri që nga vitet...

Lexo më shumë

Aktiviste

Drita Luri Vukshinaj

Për shumicën e grave aktiviste në Kosovë dhe në Rajon, historia u është shkruar...

Lexo më shumë

Aktiviste

Dua Dauti Kadriu

DUA në gjuhën shqipe do të thotë dashuri, e dashuri do të thotë ndjenjë...

Lexo më shumë

Aktiviste

Jadranka Miličević

Jadranka Miličević thotë se është heroinë e vetës së saj. Para se lufta ta...

Lexo më shumë

Aktiviste

Jeta Krasniqi

E lindur më 1984 në Prishtinë të Kosovës, në qytetin nga i cili u...

Lexo më shumë

Aktiviste

Sandra Ljubinković

Sandra Ljubinković, shpirt i pasionuar, e gjallë, e lirë, udhëtare, vagabonde, duke e shijuar...

Lexo më shumë

Aktiviste

Shqipe Malushi

Një ëndërr kolektive e gjallë që mban histori mbi supe. Një grua thellësisht energjike....

Lexo më shumë

Aktiviste

Shukrije Gashi

Rrëfimi i saj është tejet interesant së bashku me kujtimet  dhe dhuratat për datëlindje...

Lexo më shumë

Aktiviste

Vjollca Krasniqi

Një grua si Vjollca Krasniqi, një aktiviste dhe sociologe që ka kontribuar në mirëqenien...

Lexo më shumë

Aktiviste

Adelina Berisha

Adelina Berisha është fëmija i fundit i familjes Berisha nga Prishtina, Kosovё. Fëmijëria e...

Lexo më shumë

Aktiviste

Adriana Zaharijević

Adriana Zaharijević e lindur në Beograd nё vitin 1979 kur  flet për fëmijërinë e...

Lexo më shumë

Aktiviste

Elona Beqiraj

Elona Beqiraj është lindur në Gjermani në vitin 1997. Puna e Elonës përshkruhet me...

Lexo më shumë

Aktiviste

Elona Kastrati

Kur Elona kujton fëmijërinë e saj, ajo thotë që ka pasur një kontrast me...

Lexo më shumë

Aktiviste

Furtuna Sheremeti

Furtuna Sheremeti është e lindur në Prishtinë në vitin 1989. Përshkrimi që Furtuna i...

Lexo më shumë

Aktiviste

Gresa Hasa

Gresa Hasa është lindur në Tiranë në vitin 1993. Përshkrimi i punës së Gresës...

Lexo më shumë

Aktiviste

Igballe (Igo) Rogova

Igon e simbolizon: durimi, këmbëngulësia, vendosmëria, solidariteti. Dëshiron argëtimin, artin, muzikën dhe librat biografik....

Lexo më shumë

Aktiviste

Luljeta Aliu Krasniqi

“Gjatë jetës sime vazhdimisht jam përballur me të qenit ndryshe dhe betejën për të...

Lexo më shumë

Aktiviste

Manushaqe Nura

Sa i përket karakterit të Manushaqes, ajo është shumë këmbëngulëse me parime të qarta...

Lexo më shumë

Aktiviste

More Raca

More Raca ka lindur në Gjakovë në vitin 1993. Morea e përshkruan veten, këmbëngulëse...

Lexo më shumë

Aktiviste

Rada Iveković

Për karakterin e saj thotë se nuk ndjehet shumë e sigurt për ta shpjeguar...

Lexo më shumë

Aktiviste

Rrezarta Abdullahu

Rrezarta Abdullahu e përshkruan veten luftëtare, dhe marrë parasysh rrethanat nën të cilat operon,...

Lexo më shumë